Tavoitteenamme työpaikka, jossa itse haluaisimme työskennellä.

Me halusimme tehdä töitä siten, mikä sopii meille: itseämme johtaen ja jatkuvasti uutta oppien.

Paloa koodaamiseen?

Ceonin työntekijöitä yhdistää kiinnostus IT-alaan ja halu oppia uutta. Etsimme joukkoomme tyyppejä, jotka jakavat kanssamme saman intohimon ohjelmointia ja verkkopalvelujen rakentamista kohtaan.

Meille tämä on jo unelmien työpaikka, mutta myös sinun unelmasi voivat vaikuttaa millainen Ceonista kehittyy tulevaisuudessa. Kerro meille minkälainen olisi sinun unelmatyöpaikka ja laita sähköpostia rekrytointi(at)ceon.fi. Me haluamme kuulla sinusta!

Avoimet työpaikat

Meille on tärkeää olla samalla viivalla

Kannatamme tasa-arvoista ympäristöä. Yritystä koskevat päätökset tehdään yhdessä työvuosien määrästä riippumatta.

Jokaisella meillä on vastuualueita, jotka vaihtelevat yrityksen kasvaessa sekä kiinnostusten mukaan. Vastuun ottaminen ja onnistumiset huomioidaan palkassa, mutta myös kiitoksilla.

Suunnittelemme työt tekijöiden ympärille

Meillä tekijät pääsevät vaikuttamaan, millaisen projektin parissa työskentelee. Meille on tärkeää, että tekijät pääsevät sellaisiin projekteihin, joissa on mahdollisuus oppia uutta ja ovat mielekkäitä.

Uskomme, että saamme tuloksia aikaan keskittymällä hyvinvointiin sekä tekijöiden vahvuuksien tukemiseen.

Ceon on ihmisiä varten

Ceonin tavoitteena on pysyä kannattavana, mutta ei koskaan kenenkään kustannuksella. Meille yritys on sen tekijöiden unelmien toteuttamista ja oppimista varten.

Uskomme, että tekijöiden unelmia tukemalla hyvinvointi yrityksessä kasvaa, projektit onnistuvat ja tulokset seuraavat myöhemmin myös perässä.

Työtämme tukemassa

Uusimmat työvälineet

Saat valita haluamasi uudet työvälineet, eli työkoneen, näytön, näppäimistön, hiiren ja kuulokkeet. Haluamme, että voimme työskennellä sujuvasti ja ergonomisesti riippumatta työpisteen sijainnista.

Joustavat työajat

Oletko aamu- vai iltaihminen? Saat itse päättää milloin työpäiväsi alkaa ja loppuu, kunhan et koodaa itseäsi piippuun. Työympäristömme on joustava ja suunnittelemme työt jokaisen henkilökohtaisen tilanteen ja asiakasprojektien mukaan.

Vapaus valita projektit

Haluamme tehdä mielekkäitä projekteja kivojen asiakkaiden kanssa. Siispä pääset vaikuttamaan siihen, millaisen projektin pariin haluat uppoutua. Vahvuuksiamme tukemalla saamme parhaita tuloksia aikaan!

Etätyömahdollisuus

Pitäjänmäellä sijaitsevan toimiston lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä kotitoimistolta, valitsemallasi etätyöpisteellä tai tilanteen salliessa asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla. Kun työmme on suunniteltu tekijän mukaan, on se vähiten kuormittavaa ja mahdollistaa myös työn ja elämän toisiinsa sovittamisen.

Matala byrokratia

Sinulla on vapaus toimia järkevästi kaikissa tilanteissa ja saat tilaa kehittyä sekä kasvaa yrityksen mukana. Kaikki saavat meillä osallistua päätöksentekoon ja ottaa vastuuta yhteisistä asioista oman mielenkiintonsa mukaan, esimerkiksi koulutustoiminnassa.

Yhteistä tekemistä

Tapaamme säännöllisesti etäyhteydellä Toimistopäiväksi nimettynä aikana. Tuolloin katsomme yhteisiä asioita läpi ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin, mutta lopun aikaa teemme jotain mukavaa yhdessä, kuten pelaamme tietokonepelejä. Järjestämme vapaaehtoista yhteistä tekemistä myös työn ulkopuolella. Olemme käyneet porukalla mm. konserteissa, urheilemassa ja syömässä.

Etätyöpisteet kunnossa

Koska työmme on paikkariippumatonta, voimme vapaasti työskennellä toimistolla tai tehdä etätyötä. Siksi pidämme myös etätyöpisteet kunnossa vuosittain päivittyvän budjetin tuella. Monet meistä käyttävät sen esimerkiksi sähköpöydän hankintaan.

Koulutukset

Alallamme opetellaan koko ajan uutta. Innostutko sinäkin uuden oppimisesta? Meillä kannustetaan siihen ja varataan aikaa itsensä kehittämiselle. Saat opiskella mielenkiintosi mukaisia aiheita joko itsenäisesti tai yhteisissä koulutuksissa.

Lounasetu

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikki syövät hyvin ja saavat sitä kautta riittävästi energiaa työntekoon. Lisäksi koemme, että lounastauko on hyvä tapa katkaista työn imua ja samalla vaikka tavata työkavereita.

Reilu bonusjärjestelmä

Haluamme kannustaa ja motivoida. Olemme luoneet sellaisen järjestelmän, joka on kaikille reilu. Meillä on käytössä tulospalkkio sekä vuosittaisen bonus, johon kaikki ovat osallisia.

Muita mukavia etuja

Meillä on muitakin mukavia etuja. Esimerkiksi modernilla toimistollamme on useita autopaikkoja. Paras etu kuitenkin on, että meillä on ihan parhaat työkaverit!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kannustamme toisiamme pitämään huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi vuosittaista hammashoidon tukemista, yhteisiä kokoontumisia urheilun parissa tai coachaamista ajanhallinnassa.

Kiinnostuitko? Voit laittaa meille viestiä.