Tavoitteenamme työpaikka, jossa itse haluaisimme työskennellä.

Avoimet työpaikat

Työtämme tukemassa

Uusimmat työvälineet

Saat valita haluamasi uudet työvälineet, eli työkoneen, näytön, näppäimistön, hiiren ja kuulokkeet. Haluamme, että voimme työskennellä sujuvasti ja ergonomisesti riippumatta työpisteen sijainnista.

Joustavat työajat

Oletko aamu- vai iltaihminen? Saat itse päättää milloin työpäiväsi alkaa ja loppuu, kunhan et koodaa itseäsi piippuun. Työympäristömme on joustava ja suunnittelemme työt jokaisen henkilökohtaisen tilanteen ja asiakasprojektien mukaan.

Vapaus valita projektit

Haluamme tehdä mielekkäitä projekteja kivojen asiakkaiden kanssa. Siispä pääset vaikuttamaan siihen, millaisen projektin pariin haluat uppoutua. Vahvuuksiamme tukemalla saamme parhaita tuloksia aikaan!

Etätyömahdollisuus

Pitäjänmäellä sijaitsevan toimiston lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä kotitoimistolta, valitsemallasi etätyöpisteellä tai tilanteen salliessa asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla. Kun työmme on suunniteltu tekijän mukaan, on se vähiten kuormittavaa ja mahdollistaa myös työn ja elämän toisiinsa sovittamisen.

Matala byrokratia

Sinulla on vapaus toimia järkevästi kaikissa tilanteissa ja saat tilaa kehittyä sekä kasvaa yrityksen mukana. Kaikki saavat meillä osallistua päätöksentekoon ja ottaa vastuuta yhteisistä asioista oman mielenkiintonsa mukaan, esimerkiksi koulutustoiminnassa.

Yhteistä tekemistä

Tapaamme säännöllisesti etäyhteydellä Toimistopäiväksi nimettynä aikana. Tuolloin katsomme yhteisiä asioita läpi ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin, mutta lopun aikaa teemme jotain mukavaa yhdessä, kuten pelaamme tietokonepelejä. Järjestämme vapaaehtoista yhteistä tekemistä myös työn ulkopuolella. Olemme käyneet porukalla mm. konserteissa, urheilemassa ja syömässä.

Etätyöpisteet kunnossa

Koska työmme on paikkariippumatonta, voimme vapaasti työskennellä toimistolla tai tehdä etätyötä. Siksi pidämme myös etätyöpisteet kunnossa vuosittain päivittyvän budjetin tuella. Monet meistä käyttävät sen esimerkiksi sähköpöydän hankintaan.

Koulutukset

Alallamme opetellaan koko ajan uutta. Innostutko sinäkin uuden oppimisesta? Meillä kannustetaan siihen ja varataan aikaa itsensä kehittämiselle. Saat opiskella mielenkiintosi mukaisia aiheita joko itsenäisesti tai yhteisissä koulutuksissa.

Lounasetu

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikki syövät hyvin ja saavat sitä kautta riittävästi energiaa työntekoon. Lisäksi koemme, että lounastauko on hyvä tapa katkaista työn imua ja samalla vaikka tavata työkavereita.

Reilu bonusjärjestelmä

Haluamme kannustaa ja motivoida. Olemme luoneet sellaisen järjestelmän, joka on kaikille reilu. Meillä on käytössä tulospalkkio sekä vuosittaisen bonus, johon kaikki ovat osallisia.

Muita mukavia etuja

Meillä on muitakin mukavia etuja. Esimerkiksi modernilla toimistollamme on useita autopaikkoja. Paras etu kuitenkin on, että meillä on ihan parhaat työkaverit!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kannustamme toisiamme pitämään huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi vuosittaista hammashoidon tukemista, yhteisiä kokoontumisia urheilun parissa tai coachaamista ajanhallinnassa.

Hae mukaan huipputiimiimme!