Full Stack -kehittäjä meille työkaveriksi.

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla, mutta et juokse karkuun vaan käärit hihat, jos satut törmäämään projektissa vanhempaan koodiin? Osaat uusia fronttiteknologioita ja osaat viedä datat myös backendiin asti?

Toivomme, että sinulle jossain määrin tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi: JavaScript, Vue, React, Redux tai muu vastaava tilanhallintakirjasto. Backendissä tuttuja avainsanoja sinulle ovat Node.js, PHP, Java tai Scala. Tietokannoista mySQL, postgreSQL tai MongoDB herättävät kelloja.

Tarjoamme työympäristön, jossa olemme kaikki samalla viivalla. Pyrimme siihen, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus edetä, kehittyä ja ottaa vastuuta yritystä edistävistä asioista. Voit lukea myös ajatuksiamme täältä.

Päivän työt suunnitellaan tiimeissä monitoimittajaympäristössä ja omaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksista riippuen. Teemme töitä pääasiassa asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla, osittain yhdessä sekä halutessamme osan viikkoa itse kukin valitsemassamme etätyöpisteissä.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sekä mahdollinen linkki Github-profiiliisi osoitteeseen rekrytointi(at)ceon.fi. Meistä olisi kiva kuulla sinusta!