Java-kehittäjä, onko tässä sinun unelmatyöpaikkasi?

Ceon

Meillä kaikki ovat samalla viivalla. Sinulla on tasavertainen mahdollisuus edetä, kehittyä sekä halutessasi ottaa vastuuta myös yrityksen asioista. Pääset vaikuttamaan siihen, millaisten projektien kanssa työskentelet, jotta voit kokea työsi merkitykselliseksi ja mielekkääksi.

Keskittymällä sinun vahvuuksiesi tukemiseen sekä päivittäiseen hyvinvointiisi, saamme sinut loistamaan ja rakennettua asiakkaallemme parhaita palvelukokemuksia.


Sinä

Sinä valitset haluamasi työkalut. Saat työskennellä etänä, toimistolla tai asiakkaalla - mikä sinulle sopii parhaiten. Tapaamme, vaihdamme kuulumiset ja teemme jotain hauskaa säännöllisesti yhdessä ilman, että kukaan niihin kuitenkaan pakottaa. Myös yrityksen sisäisiin projekteihin ja koulutuksiin saa halutessaan osallistua.

Etsimme ketterillä ja moderneilla työkaluilla työskentelevää, koodaamisesta innostuvaa kehittäjää. Me luotamme siihen, että osaat työsi, mutta toivomme vähintään 3-5 vuoden kokemusta Javasta backend-puolella sekä projekteissa hankittua spring-osaamista. Plussaa annamme pilvipalveluiden tuntemisesta, mutta myös kaikista muista teknologioista, joihin olet vuosien varrella ehtinyt tutustumaan.


Me yhdessä

Me haluamme kuulla sinusta! Lähetä vapaamuotoinen esittelysi osoitteeseemme rekrytointi (at) ceon.fi ja kerro itsestäsi.