Senior Full Stack -kehittäjä
Vapauta sisäinen sankarisi.

Sinä

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla, mutta et pelästy vaan laitat sankariasun päälle, jos satut törmäämään projektissa vanhempaan koodiin? Osaat uusia fronttiteknologioita ja saat vietyä käyttäjän datan myös tietokantaan asti?

Toivomme, että sinulle tuttuja avainsanoja frontin puolelta ovat: JavaScript, Vue, React tai hallussa on joku muu javascriptiin perustuva framework. Backendissä päivittäisiä työkaluja sinulle ovat Node.js, PHP, Java tai Scala. Olet tehnyt tietokantahommia MySQL:n, PostgreSQL:n tai esimerkisi MongoDB:n kanssa. AWS, Azure tai Google Cloud on tullut sinulle työssä tutuksi tai ne ovat vähintään seuraavaksi opiskelulistallasi.

Etsimme tällä hetkellä vahvistusta olemassa oleviin pitkiin projekteihimme. Päivän työt suunnitellaan tiimeissä monitoimittajaympäristössä ja omaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksista riippuen. Teemme tällä hetkellä työt kotitoimistolta, mutta vuoden lopussa (projektista riippuen) myös osittain asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Me

Tarjoamme työympäristön, jossa on reilut edut ja jossa olemme kaikki samalla viivalla. Tavoittelemme, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus edetä, kehittyä ja halutessaan ottaa vastuuta myös yritystä edistävistä asioista.

Tapaamme säännöllisesti kaikki toimistopäivien yhteydessä, jossa vaihdamme kuulumiset ja käymme yhdessä syömässä. Yrityksen sisäisiin projekteihin ja koulutuksiin saa halutessaan osallistua, ja niihin varataan kiinnostuneille myös aikaa kalenterista.

Meille on tärkeää, että yrityksen kulttuuri kehittyy ja siksi tapaamme toisiamme myös työn ulkopuolella. Olemme käyneet yhdessä mm. Rammsteinin konsertissa, mikroautoilemassa, saunomassa, jalkapalloilemassa, frisbeegolffaamassa ja pelaamme monesti pelejä (kuten rocket league) toimistopäivän yhteydessä.

Me yhdessä?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sekä mahdollinen linkki Github-profiiliisi osoitteeseen rekrytointi(at)ceon.fi. Me haluamme kuulla sinusta!

Voit lukea myös lisää ajatuksistamme täältä.