Ohjelmistokehitystä liiketoiminnan sekä käyttäjien tarpeet edellä

Toteutamme prototyyppejä, mobiiliapplikaatioita ja verkkopalveluita liiketoiminnan tarpeisiin.

Laadukkaita mobiili- ja verkkopalveluita

Suunnittelemme ja toteutamme mobiili- ja verkkopalveluita, jotka perustuvat avoimen lähdekoodin ratkaisuihin. Teemme töitä intohimoisesti, ammattitaidolla, itseämme sekä teitä haastaen. Ohjelmistokehityksen lisäksi autamme teitä palvelun konseptoinnissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Etsimme pitkäaikaisia kumppanuuksia - emme pelkästään toteutettavia projekteja. Avoimen lähdekoodin ratkaisut varmistavat, ettei hankkeesta tule ylimääräisiä kustannuksia, esimerkiksi lisenssien muodossa ja ettei toimittajaloukkua pääse syntymään.

Uuden verkkopalvelun tai mobiiliapplikaation idea kannattaa aina testata ensin prototyypillä ja loppukäyttäjillä, mikäli se on mahdollista.

Voimme toteuttaa applikaatiota muistuttavan graafisen prototyypin, jota voi käyttää mobiililaitteella samaan tapaan kuin lopullista applikaatiota.

Prototyyppi voidaan antaa loppukäyttäjille, jolloin saadaan arvokasta palautetta käyttäjän mahdollisista kipukohdista käyttöliittymässä ennen varsinaisen koodauksen aloittamista.

Suunnittelemme ja toteutamme natiivi- ja cross-platfrom applikaatioita android sekä IOS-alustoille.

Natiiviapplikaatioissa voidaan hyödyntää suoraan laitteiston valmiita käyttöliittymiä sekä mobiililaitteen lisälaitteita, kuten kameraa, sijaintia tai bluetooth-yhteyttä.

Mobiilisovellus voidaan toteuttaa myös cross-platformapplikaationa, jossa sama koodipohja toimii IOS ja Android- laitteissa. Tällä tavalla saadaan koodin määrää vähennettyä.

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita liiketoimintalähtöisiä, avoimen lähdekoodin verkkopalveluita webbiin.

Palvelut suunnitellaan käyttäjäystävällisiksi, responsiivisiksi ja niissä pyritään huomioimaan myös saavutettavuuden ja palvelun elinkaaren näkökulmat.

Toteutamme palvelujen välisiä integraatioita ja keräämme palveluiden tuottamaa dataa tietovarastoihin liiketoiminnan tarpeita sekä palvelun kehittämistä varten.

Ohjelmistokehityksemme peruspilarit

Intohimo

Teemme työtä intohimolla. Tämä näkyy loppukäyttäjien tyytyväisyytenä palveluissa sekä tuloksellisena liiketoimintana.

Ketteryys

Olemme tottuneet ketterän kehityksen vauhtiin, jolla vastataan nopeasti liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Vastuunkanto

Seisomme kirjoittamamme koodin takana. Haluamme olla rehellisiä paitsi onnistuessamme myös haasteiden ilmaantuessa.

Kokeileminen

Tutkimme jatkuvasti alan uusimpia teknologioita ja käytämme kehityksessä hyväksi havaittuja valmiskomponentteja.

Kommunikointi

Meille on luontevaa työskennellä tiimissä paikan päällä. Uskomme sen myös olevan avain parempaan lopputulokseen.

Laatu ja testaus

Hyvät ohjelmistokehityksen käytännöt ja sovelluksen automaattitestit varmistavat, ettei rikkinäistä koodia päädy tuotantoon.

Lähetä meille viestiä tulevaisuutesi hankkeista!