Ohjelmisto­kehitystä tämän päivän teknologioilla.

Työmme on tarkoituksenmukaista. Se tarkoittaa kaikkea tavoitteiden määrittelystä toteutustapaan.

Saat meiltä ensiluokkaiset ideat ja parhaat mahdolliset toteutukset juuri niillä teknologioilla, jotka palvelee lopputulosta parhaiten.

Olemme tykästyneet etenkin seuraaviin teknologioihin

JavaScript

JavaScript on web-ympäristössä käytettävä dynaaminen komentosarjakieli. JavaScriptiä käytetään pääasiassa verkkosivujen käyttöliittymissä, lisäämään dynaamisia toiminnallisuuksia.

Lue lisää...

React

Monet nykyaikaiset käyttöliittymät toteutetaan usein reactilla. React kääntyy myös React Nativeksi, jolla puolestaan voidaan toteuttaa mobiililaitteille natiivisovelluksia käytännössä yhdellä koodipohjalla.

Lue lisää...

Node.js

Node.js on alustariippumaton ympäristö, JavaScript-koodin suorittamiseen palvelimella. Node.js:llä yhdistää sovelluksen käyttöliittymän ja taustasovelluksen helposti, jonka takia sitä suositaan integraatioprojekteissa.

Lue lisää...

Clojure

Clojure on ilmaisuvoimainen, funktionaalinen ohjelmointikieli, joka tukee pysyviä datarakenteita. Lispin tapaan, Clojuressa koodia käytetään datana, joka mahdollistaa tehokkaiden makro-järjestelmien toteutuksen.

Lue lisää...

Scala

Scala yhdistää näppärästi olio-pohjaisen sekä funktionaalisen ohjelmoinnin. Scala soveltuu projekteihin, jossa toiminnallisuuksia on tehty jo esimerkiksi Javalla.

Lue lisää...

PHP

PHP on ohjelmointikieli, jota käytetään dynaamisten web-sivujen luonnissa. Merkittävä osa internetin verkkopalveluista perustuu PHP:hen, koska sitä voi hyödyntää useilla alustoilla ja käyttöjärjestelmillä.

Lue lisää...

Amazon Web Services

Amazon Web Services on pilvipalvelualusta, josta palvelinkapasiteettia saa joustavasti tarpeen mukaan. Hyödynnämme mm. Amazonin pilvipalvelualustaa verkkopalveluiden ylläpidossa.

Lue lisää...

Google Cloud Services

Google Cloud Services on pilvipalvelualusta, josta palvelinkapasiteettia saa joustavasti ja luotettavasti. Googlen pilvipalvelut ovat nopeita ottaa käyttöön verrattuna perinteisen palvelimen pystyttämiseen.

Lue lisää...