Liiketoimintakriittisen järjestelmän kehittäminen / Huuto.net

Tammikuussa 1999 perustettu Huuto.net on vertaiskauppapaikka, jossa myydään ja ostetaan tuotteita muilta käyttäjiltä.

Huuto.net-palvelun avulla käyttäjät pääsevät tarpeettomasta tavarasta eroon pienellä vaivalla ja ostajat löytävät itselleen tarpeellisia asioita suuresta tuotevalikoimasta.

Frontend
Backend
Integration
Devops

Projekti lyhyesti

Projekti sisältää palvelun jatkuvaa kehitystyötä, jonka tehtävänä on pitää Huuto.net kilpailijoidensa edellä. Huuto.net-kauppapaikan toiminnallisuuksien kehittämisen ja uudistamisen lisäksi myös taustajärjestelmien toimintaa kehitetään. Lisäksi Huuto.net varautuu ensi keväänä voimaan astuvaan EU:n GDPR tietosuoja-asetukseen.

Ceonin rooli projektissa

Olemme olleet mukana kehittämässä huuto.net-palvelun toimintaa osana Sanoman omaa tekijätiimiä sekä ylläpitotiimiä. Olemme saaneet hyvää kokemusta toiminnaltaan erittäin kriittisestä palvelusta, jossa on jatkuvasti paljon liikennettä sekä suuri määrä tapahtumia.

Teknologiat ja projektimalli

Palvelu on rakennettu Amazonin pilviratkaisujen päälle ja bisneslogiikka on toteutettu PHP:lla. Uudet käyttöliittymän osat toteutetaan Reactilla. Työmenetelmänä toimii Scrum, mikä tarkoittaa sprinttimuotoista työskentelyä. Huolellisesti suunnitelluille kahden viikon sprinteille varataan työrauha. Daily-sessioissa katsotaan niin edellisen päivän saavutukset kuin tulevan päivän aikeet.

Tutustu palveluihimme