Tapahtuma virtuaaliseksi / Taloyhtiötapahtuma 2021

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava tietopalveluja ja oppimateriaaleja tuottava sisältötalo. Kiinteistömedia tuottaa palveluja taloyhtiöille, talousasiantuntijoille, kiinteistövälittäjille sekä sijoittajille.

Toteutimme Kiinteistömedialle verkkopalvelun, jonka tarkoituksena oli viedä messutapahtumat virtuaaliseen ympäristöön.

Käyttöliittymät
Prototyyppi
Frontend
Backend
Mobiili
Integraatio
Wordpress-plugin
Palvelun ylläpito

Projekti lyhyesti

Kiinteistömedia Oy järjestää messukeskuksessa vuosittain taloyhtiö 2020- tapahtuman. Poikkeusolojen takia tapahtuman järjestäminen paikan päällä oli epävarmaa, joten tähän piti löytää ratkaisu.

Ceonin rooli projektissa

Aloitimme palvelun suunnittelun haastattelemalla käyttäjiä ja suunnittelemalla prototyypin, jota testattiin heidän kanssaan. Kun käyttäjät olivat tyytyväisiä prototyyppiin ja siihen tehtyihin muutoksiin, aloitimme palvelun toteuttamisen.

Toteutettu palvelu integroitiin osaksi Kiinteistömedian olemassa olevaa verkkopalvelua ja käyttäjähallintaa. Palvelun avulla käyttäjät pääsevät nyt osallistumaan tapahtumaan ja liittymään näytteilleasettajien videoesittelyihin.

Teknologiat ja projektimalli

Projekti tehtiin ketterin menetelmin iteratiivisesti yhdessä Kiinteistömedian liiketoiminnan ja heidän käyttäjien kanssa. Palvelu on rakennettu Google Cloudiin, Node.js:n, Reactin, SCSS:n sekä TypeScriptin päälle ja se on dokkeroitu kehittäjille ystävälliseen pakettiin.

Tutustu palveluihimme