Otto Järvinen

 

 

Fullstack-kehitys

-

Tiimityöskentely

-

Web-kehitys

-

Mobiilikehitys

-

Ketterä ohjelmistokehitys

-

Ongelmanratkaisukyky

-

Tietokannat

-

Tekoäly

-

Web- ja mobiilisovelluskehityksestä kiinnostunut Otto ottaa mielellään haltuun uusia teknologioita ja etsii eri tilanteissa parhaita ratkaisuja.

Otto on kerryttänyt kokemusta web-kehittäjänä sekä fronttia että backia tehden ja hän on päässyt osallistumaan esimerkiksi puhesynteesiteknologiaa hyödyntävään AI-projektiin. Hallussaan hänellä on kaikki uusimmat teknologiat. Oton veri vetää web- ja mobiilisovellusten pariin ja uusien työkalujen opetteleminen kiehtoo häntä. Parhaita ja motivoivimpia projekteja ovat sellaiset, jossa tehdään jotain oikeasti käyttöön menevää.

Paras työympäristö on sellainen, jossa koko tiimi työskentelee samassa tilassa. Otto uskoo yhteistyöhön, keskustelemiseen sekä yhdessä oppimiseen. Oppimista edesauttaa myös utelias luonne, joka ajaa jatkuvasti haastamaan itseä tuttujen ja turvallisten asioiden ulkopuolelta.

Ulkoilmoille Oton vie frisbeegolf-harrastus ja sisätiloissa puolestaan koskettimet ja kitara virittelevät aivoja vapaa-ajan taajuuksille. Bändihommien jälkeen ylimääräinen aika käytetään joko lätkän ja futiksen katseluun tai omien sovellusten koodaamiseen – aina kun hyvä idea iskee.

 

Vue
Vuetify
React
HTML5
JavaScript (ES6+)
NodeJS
ExpressJS
Angular
Swift
Ionic Framework
PHP
JSON
WordPress
Flask
Agile
Java
Python
Linux
MongoDB
MySQL
SlackBot
AI