Mikko Saarinen

 

 

Frontend-kehitys

-

Käyttäjäystävällisyys

-

Mobiilikehitys

-

Ketterä ohjelmistokehitys

-

Käyttöliittymät

-

Saavutettavuus

-

Karttasovellukset

-

Vastuullinen ja muita kuunteleva Mikko on erikoistunut käytettävyyteen ja saavutettavuuteen.

Juuri tieto- ja viestintätekniikasta valmistuva Mikko Saarinen on tuore tekijä. Vaikka opinnäytetyö on vielä hitusen vaiheessa, on hän tarttunut jo reippaasti alan töihin ja työskentelee innolla ja intohimolla käytettävien ja saavutettavien käyttöliittymien parissa. Mikon suurin vahvuus on kehittää käyttäjäystävällisiä ja viehättäviä palveluita. Hän työskentelee monilla fronttiteknologioilla ja tuntee niin Android-, iOS- kuin responsiiviset web-applikaatiotkin.

Mikko viihtyy vilinässä ja hälinässä sekä tiiviin ja ketterän ryhmätyöskentelyn parissa. Hänen asiakaspalvelutaustansa on hyödyksi, kun projekteissa täytyy tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi hän on maltillinen kuuntelija, joka ottaa kaikkien mielipiteet ja näkökulmat huomioon. Hallussaan hänellä on uudet teknologiat ja utelias asenne tekemiseen.

Työn vastapainoksi kevyttä askelta pitää yllä koira, jonka kanssa tulee lähdettyä ulos rentoutumaan. Musiikin kuuntelu sekä livenä että tallennemuodossa kuuluu myös Mikon harrastuksiin.

 

React
React Native
HTML5
JavaScript (ES6+)
NodeJS
Angular
Swift
Ionic Framework
Coffee script
Leaflet
Pug
LESS
Agile
Java
Python
Linux