Käyttöpalvelu (palvelun ylläpito)

Tarjoamme palvelunne ylläpitoa avaimet käteen- periaatteella eli käyttöpalveluna. Tämä tarkoittaa palvelustanne sekä palvelimistanne huolehtimista kokonaispalveluna. Teidän tarvitsee vain keskittyä palvelun käyttöön - me hoidamme loput.

Mihin käyttöpalvelu soveltuu?

Jos palvelusi toiminnalla on vaikutusta liiketoimintaasi, niin palvelusta kannattaa huolehtia ja ylläpitää aktiivisesti. Etenkin jos palvelussasi on tunnistamista, maksamista tai muuta arkaluontoista dataa - kannattaa se pitää aina ajan tasalla.

Olemme erikoistuneet etenkin Web-sovellusten ja integraatiorajaopintojen ylläpitoon linux- ja windows-alustoilla.

Mihin käyttöpalvelua tarvitaan?

Nykyaikaiset verkkosivustot ja mobiilisovellukset ovat rakennettu usein avoimen lähdekoodin kirjastojen varaan. Nämä kirjastot tuovat etuja ja kehittyvät nopeasti, kun niiden tietoturvaa parannetaan. Mikäli sovellus tai palvelin jätetään kuitenkin heitteille, on mahdollista, että palveluun jää tietoturva-aukko, jota hakkeri voi hyödyntää.

Palvelun päivityksen jälkeen tulee aina varmistaa, että palvelu ja palvelin toimii oletetulla tavalla.

Vastuu palvelusta

Käyttöpalvelussa me vastaamme teidän koko palvelusta eli sovelluskomponenteista sekä palvelimesta. Käymme palvelunne huolellisesti läpi ja varmistamme, että se ei ole helposti murrettavissa. Asennamme palvelunhyökkäysesto-ohjelmat, lisäämme siihen tarvittavat monitoroinnit ja aktivoimme varmuuskopiot palvelustanne.

Voimme siirtää myös nykyisen palvelunne pilviympäristöön, joiden kautta myös kapasiteetin muutoksia voidaan tehdä nopeasti.

Käyttöpalvelu pähkinänkuoressa

Valvomme palveluanne 24/7 ja teemme ennakoivia toimenpiteitä, jotta palvelu on aina käytettävissä. Saatte nimetyn vastuuhenkilön, joka on aina tavoitettavissa. Ilmoitamme teille aina jos palvelussa huomataan muutoksia tai poikkeamia. Lisäämme palveluun tarvittaessa analytiikkatyökalut, jonka dataa voi hyödyntää palvelun kehittämisessä.

Haluatko tietää lisää? Voit laittaa meille viestiä: