Tule rakentamaan Pokédex Reactilla

Tässä yhden päivän kestävässä työpajassa et pänttää kalvosulkeisissa, vaan pääset oppimaan Reactin perusteet suoraan tekemällä. Valitsimme leikkimielisesti koulutuspäivän tuotokseksi Pokédexin.

Hauskan aiheen parissa pääset kuin huomaamatta hyvin kattavasti jyvälle

Lisäksi opit hakemaan dataa ulkoisesta rajapinnasta ja tuomaan sen näkyväksi käyttöliittymään. Työpajassa valmistuva projekti ja sen koodi toimivat hyvin pohjana ammatillisissa projekteissa.

React

React
Monet nykyaikaiset käyttöliittymät toteutetaan usein Reactilla. React hyödyntää uudelleenkäytettäviä komponentteja tehostaen kehitystä ja sovelluksen suorituskykyä.

JavaScript

JavaScript
JavaScript on web-ympäristössä käytettävä dynaaminen komentosarjakieli. JavaScriptiä käytetään pääasiassa verkkosivujen käyttöliittymissä, lisäämään dynaamisia toiminnallisuuksia.

Pokedex

Pokedex
Pelistä löytyvä laite, jossa pelaaja näkee omistamansa sekä näkemänsä Pokemonit. Pokemonien tiedot löytyvät myös verkosta PokeAPI-rajapinnasta, jota myös työpajassa käytetään.

Missä ja miten?

Pääset päiväksi devaamaan uudelle ja modernille toimistollemme Helsingin Pitäjänmäessä. Bussi tuo sinut parin sadan metrin päähän Vihdintielle. Jos tulet omalla autolla, varaudu maksulliseen pysäköintiin. Toimistolle on esteetön kulku hissillä.

Etenemme työpajassa kohtuulliseen tahtiin. Lupaamme, ettet sinä tai kukaan muukaan tipu kyydistä koulutuksen aikana. Checkpointilla pääset aina samaan pisteeseen muiden kanssa. Workshopissa tuotettu React-koodi noudattaa Ceonilla parhaaksi todettuja käytäntöjä.

Tekemisen iloa on katkaisemassa tauot, jolloin tarjolla on lounasta ja virvokkeita. Kerrothan meille erityisruokavaliostasi tai muista erityistarpeista ilmoittautumisen yhteydessä.

Koska kyseessä on pilottitapahtuma, on työpaja sinulle maksuton. Toivomme kuitenkin rehellistä palautetta koulutuspäivästä, jotta voimme kehittyä kouluttajana. Meistä on mukavaa jakaa osaamistamme eteenpäin.

Mukaan mahtuu vain 10 henkilöä, joten toimi pian, mutta kuitenkin viimeistään 23.5.2023!


Mitä tarvitset koulutukseen?

Tarvitset mukaan oman nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, sekä intoa luoda jotain hauskaa!

Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja osaat sekä ymmärrät suomen kieltä. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta JavaScriptistä, HTML:stä ja CSS:stä. Et tarvitse lainkaan osaamista Reactista.

Saat lähempänä koulutuksen ajankohtaa sähköpostiisi esiasennusohjeet, jotta tarvittavat teknologiat ovat käyttövalmiina koneessasi workshopin alkaessa. Autamme mielellämme mahdollisten ongelmien ilmetessä, joten laita tarvittaessa rohkeasti viestiä!


Meistä

Ceon on perustettu ihmisiä varten vuonna 2017. Teemme ohjelmistokehitystä moderneilla teknologioilla auttaaksemme organisaatioita liiketoimintakriittisten palveluiden haasteissa ja tehdäksemme verkkopalveluista sujuvia jokaisen käyttää. Kehittäminen mielekkäissä projekteissa on meille monitahoinen oppimismatka, jota kuljemme yhdessä toisiamme tukien ja auttaen.

Lue lisää meistä

Aikataulu

  • Aloitus, teoriaosuus
  • React projektin alustus
  • Lounastauko toimistolla
  • Komponentit
  • Api-kutsu, datan käsittely
  • Kahvitauko
  • Data näkyviin käyttöliittymään
  • Workshopin lopetus

Koulutus on täynnä.

Voit kuitenkin antaa yhteystietosi ja otamme yhteyttä, mikäli perutuuspaikkoja tulee vapaaksi tai järjestämme uuden kouluksen.

Kouluttaja: Otto Järvinen

React-kouluttajanasi toimii Otto, Ceonin full stack -ohjelmistokehittäjä, jolla on jo aikaisempaa koulutuskokemusta. Kehittyessään ja kasvaessaan itse koodarina haluaa hän jakaa osaamistaan muillekin. Ottoa kiehtoo web- ja mobiilisovellusten kehittämisessä se, kun palaset loksahtavat paikoilleen erilaisia toteutuksia rakentaessa niin back- kuin fronttipuolellakin.

Tutustu Ottoon enemmän.
Oton profiilikuva